Personvernerklæring

Personvernerklæring
Personvernerklæring2019-01-22T01:02:17+00:00

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.idental.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vi oppbevarer innsendt informasjon i ett år grunnet oppfølging av kunder, men at vi bruker ikke denne informasjonen til markedsføring.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvordan administrere informasjonskapsler?

Du kan både slette og administrere informasjonskapsler slik du ønsker ved å gå inn på sikkerhetsinnstillingene i de enkelte nettleserne. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på datamaskinen, og du kan også sette innstillingene på de fleste nettlesere til å ikke godta informasjonskapsler. Dette gjøres ulikt under innstillinger for informasjonskapsler hos de forskjellige nettleserne. Du kan blokkere dem i sikkerhetsinnstillingene i nettleseren og dette gjør at informasjonskapsler blokkeres.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Difi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Som standard deler ikke WordPress noen personopplysninger med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Du kan finne informasjon om hvordan iDental kan kontaktes på denne siden.

Tilleggsinformasjon

YouTube

Vår nettside bruker plugins fra YouTube, som drives av Google. Operatøren av sidene er YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Hvis du besøker en av våre sider med en YouTube-plugin, er det opprettet en forbindelse til YouTube-serverne. Her informeres YouTube-serveren om hvilke av sidene du har besøkt.

Hvis du er logget på YouTube-kontoen din, kan YouTube tillate deg å tilknytte nettleseregistreringen din direkte med din personlige profil. Du kan forhindre dette ved å logge deg ut av YouTube-kontoen din.

YouTube er vant til å gjøre nettstedet vårt tiltalende. Dette utgjør en berettiget interesse i henhold til art. 6 (1) (f) DSGVO.

Ytterligere informasjon om håndtering av brukerdata finnes i databeskyttelseserklæringen av YouTube under

https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

 iThemes Security

Sikkerhetslogger

IP-adressen til besøkende, bruker-ID for innloggede brukere og brukernavn for påloggingsforsøk er betinget logget for å sjekke skadelig aktivitet og for å beskytte nettstedet mot bestemte typer angrep. Eksempler på forhold når logging starter, inkluderer påloggingsforsøk, logg ut forespørsler, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i nettstedinnhold og passordoppdateringer. Denne informasjonen beholdes i 14 dager.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Denne siden er skannet for potensiell malware og sårbarheter av Sucuris SiteCheck. Vi sender ikke personlig informasjon til Sucuri; Sucuri kan imidlertid finne personlig informasjon publisert offentlig (for eksempel i kommentarer) under skanningen. For mer informasjon, se Sucuris personvernpolicy.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Sikkerhetsloggene beholdes i 14 dager.

Hvor vi sender informasjon om deg

Dette nettstedet er en del av et nettverk av nettsteder som beskytter mot distribuerte brute force-angrep. For å aktivere denne beskyttelsen, blir IP-adressen til besøkende som prøver å logge på nettstedet, delt med en tjeneste som leveres av ithemes.com. For informasjon om personvernspolitikk, se iThemes personvernregler.

 

Kontaktinformasjon

Fjellgata 4, 2212 Kongsvinger

Mobil: +47 907 23 514