For pasienter2018-10-23T19:26:25+00:00
Vi i iDental går på jobb hver dag for å hjelpe folk. Vi har en meningsfull hverdag ved å hjelpe pasienter med ulike erstatninger for tennene og skal være en investering for livet. Vi jobber målrettet med å levere topp kvalitet, både med tanke på produksjonsmetoder og materialer. Vi bruker det beste av materialer og det siste innen teknologi.
Tett oppfølging

Vi foretrekke å møte pasientene for fotografering og samtaler. Underveis i produksjonen vil vi ha flere samtaler for evalueringer og utprøvinger.

Hver tann er unik

Vi konferer med pasient og tannlege for å finne optimal løsning, både økonomisk og produksjonsmessig.

Kvalitetssikring og sporbarhet

Vårt mål er å sikre en miljøvennlig produksjon og forsendelse. Vi tenker miljø og kortreiste tjenester og jobber for en miljøvennlig produksjon og levering.

Ta kontakt om du trenger å få anbefalt en tannlege.

Hva skjer underveis i prosessen?

  • Vi foretrekker å møte pasientene for fotografering og samtaler. Dersom vi skal lage tenner til en person betyr et personlig møte mye.
  • Før produksjonen starter fotograferer vi og diskuterer hva løsningen kan bestå i.
  • Det tas avtrykk av pasientens munn deretter blir det en planlegging og diagnostisk oppstilling av hva som skal skje med en vurdering og diskusjon av alternativene.
  • Midlertidige tenner: Preparasjon og avtrykk og innfesting av midlertidige tenner følges opp med en evaluering, slik at behandlingen justeres til det beste resultatet.
  • Deretter fremstilles tennene med innprøving og eventuelt justering, for så ende opp i ferdigstilling og «montering».
  • Behandlingen avsluttes med etterdokumentasjon og oppfølging.
LES MER OM VÅRE PRODUKTER HER

Naturlige tenner

Tennene forandrer seg med årene. En kunstig tann er et «stillbilde» som ikke forandrer seg. Dermed blir informasjonen og planleggingen en tanns estetiske levetid. Materialvalgene vil avgjøre den fysiske holdbarheten og dette er det viktig at du som pasient informeres om. Vi lager tenner for livet og bruker det beste av materialer og siste nytt innen teknologi.

Kontaktinformasjon

Fjellgata 4, 2212 Kongsvinger

Mobil: +47 907 23 514